Den 14 Augusti fick vi tid för igångsättning (två veckor innan beräknad förlossning). Vi kom in till förlossingen vid kl 10. Det börjades med ctg kontroll, undersökning och prata med läkaren. Jag var (precis som med Brodhir) omogen i tappen så det kunde dra ut på tiden med förlossningen. 
 
Tiden gick och det hände inte så mycket. Klockan blev runt 3:00 (den 15 Augusti) och värkarna började öka och göra ont så då ringde vi efter vår älskade Carina. 
Klockan blir 05:26 när dom tar hinnan så vattnet går. Efter det går allting så otroligt fort. Jag öppnas de 4 sista cm på bara 30 minuter ungefär och samtidigt får jag krystvärkar. 
Lilltjejens hjärtljud går ner och jag får byta ställning 3-4 gånger för att försöka få upp dom. Klockan är nu 06:15 när Carina upptäcker att navelsträngen är på väg ut först (såkallad navelsträngsprolaps) så snabbt på larmknappen. 
Det stormar in folk i världens fart. Nu behövde lilltejen komma ut fort så det blev in till operationssalen som tur nog låg mittemot vårat rum. 
Mitt blodtryck var skyhögt 225/110 (den ska ligga på 120/70 normalt) så de var tvugna att få ner den fort för annars riskerade jag att få hjärnblödning.
Jag var så otrolig stressad och orolig för lilltjejen. 
De sövde ner mig när trycket gått ner till 140/90 och då plockade de ut henne med ett såkallad urakut kejsarsnitt. Klockan 06:33 kom hon till jorden vår älskade lilla tjej, 3502 gram och 48 cm lång.
Pappa Jimmy stod i rummet bredvid och fick hålla om vår lilla tjej medan jag var inne på operationsbordet.
 
Jag har ingen aning om vad klockan var när jag vaknade upp förvirrad och orolig. Visste inte vart Jimmy var eller om lilltjejen levde.
Hade sjukt ont och kunde knappt röra mig. Det gick en stund o sedan kom Carina o berättade att allt hade gått bra, att Jimmy var nere på neonatalen med vår dotter som mådde bra.
 
Hon var verkligen så himla fin, och de som slog mig på en gång var hur mycket hår hon hade och den största chocken; hur otroligt lik sin äldsta storebror Léon hon är. 
 
Hennes namn som vi redan hade bestämt oss för redan när vi väntade Léon (om han hade varit en tjej istället) passade så bra in... Angélique som betyder änglalik.
 
Vi blev kvar på bb i 2 nätter. Det första (och enda) besöket vi fick på bb var min älskade lillasyster, min svåger och min finaste lilla kille Benjamin som föddes 16 timmar innan Angélique. Helt otrolig upplevelse!  
Det ska bli så kul att kusinerna får växa upp nära varandra och så är det bara en dag mellan dom.