Solna runt

Publicerat i: » Vardagsliv
Det känns som att jag gått runt hela Solna fast jag inte gjort det. Har i och för sig flängt runt lite men inte så väldans mycket. Jag tog en tripp ner till Mall of Scandinavia fö att byta Jimmys jacka, han behövde den i en storlek större. Passade på att gå in på Clas Ohlson där jag köapte penslar, en roller och lite vitfärg till byrån som ska målas om. Efter det gck jag till Ica Maxi för att handla hem lite.
 
Trodde inte det skulle vara så himla lång bit totalt men när jag kollade upp hur mycket jag hade gått så var det hela 5,3 km. Det är tamejtusan bra för att vara jag. Dock känns det i höfterna och ryggen numen så får det va. 
 
Nu är jag själv trött efter ha gått så mycket och sovit dåligt under natten. Brodhir vaknade vid 2 och var ledsen, han ville inte somna om i sin säng så jag tog upp honom och la honom mellan oss, då slocknade han rätt fort. Dock somnade jag också och vaknade vid 4 i panik. Vi har inget larm på honom i vår säng (eftersom att han sover i sin egen säng vanligtvis) Så min första tanke var att han inte andades. Usch och fy för denna oro som alltid ska finnas där.
 
Snart kommer äntligen älsklingen hem och då tar vi helg.
Det känns som att jag gått runt hela Solna fast jag inte gjort det. Har i och för sig flängt runt lite men inte så väldans mycket. Jag tog en tripp ner till Mall of Scandinavia fö att byta Jimmys jacka, han behövde den i en storlek större. Passade på att gå in på Clas Ohlson där jag köapte penslar, en roller och lite vitfärg till byrån som ska [...]
I lördags vaar vi hem till min svägerska och firade påsk, det var trevligt. Minsta kusinen Julius som är 2½ älskar bebisar och ville klappa på Brodde och hålla hans hand, så söt! Lite tråkigt blev det mot slutet för Brodhir var super trött och hans nya grej är att försöka vara vaken fast ögonen går i kors av trötthet så han skrek en del. När vi [...]
Idag hade i tid hos sköterskan på bvc för Brodhir´s 5 månaders vaccination. Tycker inte alls om sprutor så blev rätt nervös inför det. 
Innan han fick vaccinationen så skulle han mätas och vägas. Han växer på bra och följer sin kurva. Nu är han hela 68 cm lång och väger 9220 gram. 
Han skrek till när han fick första sprutan men det gick över väldigt fort, sen när han fick den andra då vart han ledsen men det tog inte lång tid innan det gick över. Sköterskan blåste lite såpbubblor och då vart han distraherad av det istället. 
Han är så stark vår lilla viking. 
 
Fick tyvärr reda på att vår sköterska ska sluta så det var sista gången vi träffa henne. Jättetråkigt tycker vi för hon är så himla snäll, får hoppas att hon vi ska få nu är säll hon med.
 
Jimmy har tyvärr legat sjuk i feber i stort sett nästan hela dagen, vette tusan vad han har åkt på för nåt skit. Han är inte förkyld men han känner sig orkeslös, ont i kroppen, feber och trött. 
Hoppas bara att det är något tillfälligt som försvinner redan imorgon. 
 
 
Idag hade i tid hos sköterskan på bvc för Brodhir´s 5 månaders vaccination. Tycker inte alls om sprutor så blev rätt nervös inför det. Innan han fick vaccinationen så skulle han mätas och vägas. Han växer på bra och följer sin kurva. Nu är han hela 68 cm lång och väger 9220 gram. Han skrek till när han fick första sprutan men det gick över väldigt [...]
Visa fler inlägg