Usch va det är jobbigt att vara ständigt orolig över sitt barn. Får upp så konstiga tankar om hur något ska hända min Brodhir så att vi förlorar honom. Vet inte hur jag ska göra för att inte vara så orolig hela tiden. Rädd för att främmande människor ska smita av sig nå bakterier som kommer göra honom sjuk om vi går ut bland folk... Rädd för tamejtusan allt känns det som. 
 
Kollar honom hela tiden, framförallt när han sover för att se att han andas.
Tycker det är rätt svårt att veta hur vi ska klä honom när vi går med honom i vagnen. Vad är lagom liksom så att han inte blir för kall eller varm?
 
Sen är det kanske ett i-landsproblem men vet inte hur vi ska göra. Vi har vagnen här i lägenheten och när vi ska gå ut så får Jimmy tränga sig in i vår lilla hiss med vagnen och jag går i trapporna eftersom att hissen är så liten. Sen får vi "dra" vagnen för sista trappen ner från hissen till portdörren... Och om vi inte gör det så är enda alternativet att ställa ner vagnen i barnvagnsutrymmet som är så äckligt skitigt och det vill jag inte heller göra.
Hur sjutton löser vi det när han börjar jobba nästa vecka och jag ska gå ut med Brodhir själv? Ni som läser kan väl komma med lite tips och råd?
 
 
Usch va det är jobbigt att vara ständigt orolig över sitt barn. Får upp så konstiga tankar om hur något ska hända min Brodhir så att vi förlorar honom. Vet inte hur jag ska göra för att inte vara så orolig hela tiden. Rädd för att främmande människor ska smita av sig nå bakterier som kommer göra honom sjuk om vi går ut bland folk... Rädd för [...]
Idag är Brodhir 1 vecka. Hur har en vecka kunnat springa iväg så fort? Han är en pigg bebis som äter, bajsar och sover väldigt mycket. Idag har han "varit med" mer och verkar liksom checka in allt runt omkring, lite så där observant.
Han är helt perfekt och så himla lik sin pappa. Det är så mysigt när vi ligger i sängen och så sover mina killar, dom har en förmåga till att ligga likadant och då blir dom ännu mer lika varandra.
 
På torsdag ska vi till bvc för första gången så vår barnsköterska (som även var här igår och gjorde hembesök) kan kolla på Brodhir och se att han ökat mer i vikt osv. 
Igår hade han ökat 112 gram på bara 3 dagar vilket är jättebra, fortsätter han så här så är han uppe i sin födelsevikt snart igen.
 
Papprena från skatteverket har kommit så imorgon ska vi skicka iväg dom igen påskrivna och allt. Faderskapspapprena och de är också helt klart så skatteverket borde ha fått in alla uppgifter från familjerätten nu. Känns så skönt att allt är klart. 
 
Igår vart det premiärtur med vagnen ute. Brodhir verkade tycka det var skönt medan jag mest var nojig att han skulle bli sjuk pga andra människors baciller när vi var in till affären. Oroar mig alldeles på tok för mycket att något ska hända honom, men det är kanske inte så konstigt. 
Idag är Brodhir 1 vecka. Hur har en vecka kunnat springa iväg så fort? Han är en pigg bebis som äter, bajsar och sover väldigt mycket. Idag har han "varit med" mer och verkar liksom checka in allt runt omkring, lite så där observant. Han är helt perfekt och så himla lik sin pappa. Det är så mysigt när vi ligger i sängen och så sover mina killar, [...]
I tisdags den 20 Oktober klockan 07:36 föddes vår andra prins, Brodhir på Danderyds sjukhus. Han är helt underbar och världens snällaste bebis. 
Han har riktigt blondt hår, är 50cm lång och vägde 3800 gram. Vi är så otroligt tacksamma och glada att vi fick ha vår vän och barnmorska med på förlossningen precis som med storebror Léon.
Brodhir är en liten kopia av sin pappa. 
 
Jag har inte orkat eller haft tid att uppdatera bloggen men en förlossningshistoria kommer sen när jag har tid.
I tisdags den 20 Oktober klockan 07:36 föddes vår andra prins, Brodhir på Danderyds sjukhus. Han är helt underbar och världens snällaste bebis. Han har riktigt blondt hår, är 50cm lång och vägde 3800 gram. Vi är så otroligt tacksamma och glada att vi fick ha vår vän och barnmorska med på förlossningen precis som med storebror Léon. Brodhir är en [...]
Visa fler inlägg