30 Juli 2015

Publicerat i: » Vardagsliv
Har varit rätt händelselöst dom senaste dagarna där av dålig uppdatering. Igår vart det lite fläng ute. Först en tur till sumpan för att hämta ut ett paket som var enormt men det var för att skydda innehållet, en passepartou till grabbarnas abc-tavla. Efter det cyklade vi hem en sväng innan vi åkte vidare till Léon. 
 
Vi hann cykla en kort bit tills vi stötte på vår förra granntant. Hon är så gullig, vi kom in på Léon (hon har aldrig frågot eller sagt något om det tidigare) och hon frågade om det var navelsträngen som var boven i dramat, förklarade att dom inte riktigt vet vad orsaken var. Hon blev ledsen och fick tårar i ögonen. 
Visste inte riktigt vad jag skulle göra... Efter lite mer småprat och hon försäkrat sig om att jag skulle cykla försiktigt för att inte skada bebis i magen så for vi vidare. 
 
Väl framme vid kyrkogården stod Linda (hon är någon sorts ansvarig för hur allt sköts på kyrkogården) Vi stannade till för att prata lite. Kändes så skönt att höra att hon hade varit förbi Léons plats dagen innan för att kolla till gräset som är relativt nysådd. Hon hade lagt på lite mer gräsfrön och så sa hon att hon hade puttat in ena grenen på murgrönan och klippt lite försiktigt runtom allt för hon litade inte på sommarjobbarna. Så himla omtänksamt! 
Allt såg jättefint ut hos Léon, fast snart är det nog dags att byta ut sommarblommorna mot höst/vinterblommor. 
På vägen hem började regnet vräka ner så när vi kom hem var vi dyblöta. 
 
Älskling har satt upp tavelhyllorna och nya gardinstången i pojkarnas rum så nu ser det ännu mer ut som ett barnrum tack o lov. Inte mycket mer som behövs där inne, viktigaste är nog en matta och en byrå. 
 
På lördag åker vi upp till Sala för att hjälpamamma och styvpappa med deras nybyggda kolonistuga. Det behöver målas utvändigt, lägga golv inne och tapetseras. Har inte sett dom på ett tag nu så det ska bli kul.
Har varit rätt händelselöst dom senaste dagarna där av dålig uppdatering. Igår vart det lite fläng ute. Först en tur till sumpan för att hämta ut ett paket som var enormt men det var för att skydda innehållet, en passepartou till grabbarnas abc-tavla. Efter det cyklade vi hem en sväng innan vi åkte vidare till Léon. Vi hann cykla en kort bit tills [...]
Idag går vi in i vecka 26 (25+0). Enligt appen så är det 104 dagar kvar men för oss blir det förhoppningsvis igångsättning 14 dagar tidigare. I morse hade vi tid för ett notch-ultraljud på Danderyds sjukhus. Hon kollade så att flödet i navelsträngen var bra och så kollade hon flödet i kärlen i livmodern och allting såg bra ut. Lillebrors huvud, [...]

Ikea & Jysk

Publicerat i: » Vardagsliv
Idag var vi iväg till ikea med min lillasyster på eftermiddagen. Det var en del människor där fast det kunde ha varit värre då lite tur hade vi. Köpte hem lite saker både från vår lista och lite impuls. Det mesta är köp på ikea förutom korgarna som vi köpte från jysk. Det kommer bli jättefint inne i grabbarnas rum med tavelhyllorna på väggen & [...]
Visa fler inlägg