Var hos barnmorskan i tisdags igen. Mitt blodtryck hade gått ner till normala värdet igen så får hoppas at de håller i sig. Fick som alltid kissa på en sticka för att utesluta protein (eller om det är äggvita) i urinet, och stick i fingret för att kolla järnet. Mitt järnvärde har varit perfekt rent ut sagt hela tiden så jag slipper fortfarande järntabletter. Jo vi lyssnade ju självklart på bebisens hjärta och nu slog det i 142 så det var normalt. Barnmorskan kollade även sf-måttet (man mäter livmodern från bäcken och uppåt) för att se att man följer kurvan osv. Tyvärr så så låg jag över den översta kurvan igen... Det kan vara tecken på mycket fostervatten eller stor bebis så på tisdag ska jag till mama mia i kista för att göra ett tillväxtultraljud. Det enda positiva med de är att jag får se bebis igen.
 
Fick också en inbokad tid för att göra en glukosbelastning (glukostest) för att se om jag har graviditetsdiabetes eftersom att jag redan gått upp 17kg och sf-måttet är så högt. 
Känns väldigt oroligt just nu när man inte vet nånting. Jag längtar till på tisdag, förhopningsvis så får jag reda på mer då om allt. Håller alla tummar oh tår att allt är bra med bebisen iaf för det är de som betyder mest.
Var hos barnmorskan i tisdags igen. Mitt blodtryck hade gått ner till normala värdet igen så får hoppas at de håller i sig. Fick som alltid kissa på en sticka för att utesluta protein (eller om det är äggvita) i urinet, och stick i fingret för att kolla järnet. Mitt järnvärde har varit perfekt rent ut sagt hela tiden så jag slipper fortfarande [...]
Ligger i sängen och ska försöka sova. Som alla andra kvällar så vaknar lillpojken i magen och vill ha sin kickboxningspass. Det är så mysigt att känna honom röra sig för fullt där inne trots att det kan kännas obehagligt och ont ibland. 
 
Det är så overkligt fortfarande att om drygt 3 månader så kommer han ligga i min famn istället. Ännu konstigare när man "kommer på" att det faktiskt ligger en liten bebis i magen. 
 
Imorgon kl 13 ska jag till barnmorskan för rutinkontroll. Ska kolla upp lite saker med henne när jag ändå är där. Har ju inte hört från läkaren angående mitt blod och urinprov som jag fick lämna för 2 veckor sen :/ Får hålla tummarna att blodtrycket gått ner också, fast det känns inte som de. 
Det enda som betyder nåt är att min son mår bra där inne :)
Ligger i sängen och ska försöka sova. Som alla andra kvällar så vaknar lillpojken i magen och vill ha sin kickboxningspass. Det är så mysigt att känna honom röra sig för fullt där inne trots att det kan kännas obehagligt och ont ibland. Det är så overkligt fortfarande att om drygt 3 månader så kommer han ligga i min famn istället. Ännu konstigare [...]
Jisses, vi tog nyss bilder på magen för att kunna se tillbaka hur man såg ut som gravid... Okej jag visste att jag fått stor mage men hur ska det här sluta? Magen är enorm nu och vad kommer den då va om typ 2-2½ månader? Egentligen spelar det ingen roll, bara min fina son mår bra där inne så är allt annat skitsamma. Så här ser magen ut från sidan [...]
Visa fler inlägg