Soffköp

Publicerat i: » Vardagsliv
Var inne på en sida nyss och köpa en ny soffa. Vi var från början helt inställda på att soffan inte skulle ha divan men det slutade med en divan soffa. Det praktiska är att man verkar kunna ta bort divan delen (för att välja om man vill ha den till vänster eller höger) och ha den som fotpall. Det gjorde att vi slog till. Sen var den rätt billig så [...]
Igår fick vi, eller jag rättare sagt för mig att vi skulle spraya om min cykel till vit ifrån metallic blå... Det vart helt okej ändå. Ett tips till er som läser, om ni ska spraya om er cykel så gör det inte på vintern i ett kallt cykelrum. Färgen hade krackelerat men bara pyttepytte lite som tur var. 
 
I morse cyklade vi iväg till älskipälski den lille. Vi såg att någon hade varit där och förmodligen bara kollat vad som stod på skylten (hans namn och datum). Léon hade haft besök av ett rådjur också för det syntes spår i snön. 
Det hade kommit en del frost på alla hans saker så vi borstade av allt så att det ser fint ut igen plus tände nya ljus.
 
Efter vi var där åkte vi hem och mötte upp min pappa som hade varit hos läkare på Danderyds sjukhus. Vi tog en fika och satt och babblade om allt möjligt. Var länge sedan vi träffa honom så det var bara trevligt. Kommer förmodligen träffa honom på fredag när vi flyttar för han vill vara med. Han kände sig lite små krasslig så han höll tummarna för att det inte skulle bryta ut till en förkylning.
 
Åh nu är det inte många dagar till flytten, börjar bli otålig men det är bara att stå ut.
Igår fick vi, eller jag rättare sagt för mig att vi skulle spraya om min cykel till vit ifrån metallic blå... Det vart helt okej ändå. Ett tips till er som läser, om ni ska spraya om er cykel så gör det inte på vintern i ett kallt cykelrum. Färgen hade krackelerat men bara pyttepytte lite som tur var. I morse cyklade vi iväg till älskipälski den [...]

Lugn dag

Publicerat i: » Vardagsliv
Idag har vi bara tagit det lugnt. Tog tid innan jag somnade i natt men somnade till slut och sov till strax innan 9 i morse. Vi har sorterat inne i klädkammaren och packat ner kläder idag. En riktigt lugn dag. Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, får se vad vi känner för. Nu börjar en riktigt bra film på 11:an, Gremlins 2. Äääälskar lilla Gizmo.
Visa fler inlägg