Arg

Publicerat i: » Vardagsliv, ★ Sorg ✝
Vet inte vad det är med mig idag. Känner mig så arg på precis allt. Allting irriterar mig nå fruktansvärt. Tyvärr så går de ut över Jimmy som faktiskt inte gör något fel. Hade det inte varit för den där jäkla cystan så hade jag trott att det var pms. 
Det är extremt tråkgit väder och jag hade velat gå till lilla älsklingen istället för att sitta här. Visst vi har paraply men att gå den biten i regnet är inte så roligt.
 
Vill bara kunna dra tillbaka tiden till då jag hade Léon i magen och allt var bra.
Jag älskar dig min fina underbara son! 
Vet inte vad det är med mig idag. Känner mig så arg på precis allt. Allting irriterar mig nå fruktansvärt. Tyvärr så går de ut över Jimmy som faktiskt inte gör något fel. Hade det inte varit för den där jäkla cystan så hade jag trott att det var pms. Det är extremt tråkgit väder och jag hade velat gå till lilla älsklingen istället för att sitta [...]
Igår var det en så fin solnedgång så det var nästan magiskt. Himlen var så där starkt orange/röd/rosa/lila. Jag försökte ta kort på det men himlens färg blev inte alls likadan som den var i verkligheten. Vi har gjort ena fönstret till Léons fönster. Av någon anledning så lös solnedgången på grannhusets fönster som i sin tur reflekterades in i vår [...]

Orättvisa

Publicerat i: » Vardagsliv
Idag var absolut ingen bra dag. Jag har trilskat med vad jag trodde var mens, men så var inte fallet. Tog mig till gynakuten på KS idag eftersom att jag haft problem med blödningar. Trodde att de hade med hormoner eller stress att göra men nej nej, så lätt ska det inte få vara.
Det visade sig att jag har en godartad cysta på högra äggstocken som är lika stor som en golfboll och den gör att jag inte får ägglossning (för den täpper till) och att jag blöder mycket.
Fick någon medicin utskriven som jag ska ta två gånger om dagen i 10 dagar. under den här tiden hoppas vi att den minskar och försvinner eller "sprängs" som läkaren uttryckte sig. 
 
Är så arg, ledsen och frustrerad. Tycker inte vi ska behöva stå ut med ännu mer skit. Det känns som att det bara är motgångar hela tiden. 1 steg framåt, 5 steg bakåt.
Idag var absolut ingen bra dag. Jag har trilskat med vad jag trodde var mens, men så var inte fallet. Tog mig till gynakuten på KS idag eftersom att jag haft problem med blödningar. Trodde att de hade med hormoner eller stress att göra men nej nej, så lätt ska det inte få vara. Det visade sig att jag har en godartad cysta på högra äggstocken som [...]
Visa fler inlägg