I morse mötte jag upp C. Man kan inte låta bli att smila när man ser henne komma gående med ett leende på läpparna. Världens bamsekram fick jag också. Trodde vi skulle gå en liten promenad och sedan en fika men promenaden vart allt som allt ungefär 1 mil. En fika tog vi också på ett café som hade en lite halv tjurig kvinna som jobbade där.
Vi pratade i alla fall om allt mellan himmel och jord. Känns som att jag har känt henne hela livet. Vi prata såklart om min fina son Léon också. Det känns så skönt och lugnande på något sätt att höra henne säga saker som hon kommer ihåg om honom och oss. 
 
Sa det till henne att nästa gång vi ska ha bebis så är det henne vi vill ha igen, med tanke på hur jäkla grym hon är och det ville hon också.
 
Får se när vi ses nästa gång men förhoppningsvis så ska de väl inte gå så många månader till nästa gång.
I morse mötte jag upp C. Man kan inte låta bli att smila när man ser henne komma gående med ett leende på läpparna. Världens bamsekram fick jag också. Trodde vi skulle gå en liten promenad och sedan en fika men promenaden vart allt som allt ungefär 1 mil. En fika tog vi också på ett café som hade en lite halv tjurig kvinna som jobbade där. Vi [...]
Imorgon ska jag träffa en person som betyder väldigt mycket för mig, eller för oss rättare sagt. Världens bästa barnmorska . Har inte träffat henne sedan mötet hos min kurator för att gå igenom förlossningsjournalen och det var i mars. Vi ska ta en promenad runt sjöarna och fika. Åh det ska bli så roligt att ses!
 
Samtidigt som det ska bli kul att ses så känns det känsligt. Jag förknippar henne till en viss del med Léon, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att det var hon som förlöste mig. 
 
Får skriva mer imorgon om det när jag kommit hem. 
Imorgon ska jag träffa en person som betyder väldigt mycket för mig, eller för oss rättare sagt. Världens bästa barnmorska ❤. Har inte träffat henne sedan mötet hos min kurator för att gå igenom förlossningsjournalen och det var i mars. Vi ska ta en promenad runt sjöarna och fika. Åh det ska bli så roligt att ses! Samtidigt som det ska bli kul att [...]

Ögat

Publicerat i: » Vardagsliv
Ringde vårdguiden igårkväll för att kolla vad jag skulle göra med ögat. Vart vidarekopplade två gånger.  Kvinnan på giftcentralen tyckte att jag skulle åka in till akuten. Det var inget jag hade lust med alls för då hade jag fått sitta i ett väntrum en hel natt för att sedan få reda på att det bara är att vänta ut de.
 
I morse ringde jag vårdcentralen och kvinnan där sa att det inte finns något att göra. Det ser mycket bättre ut nu tack o lov. I morse när jag vakna så var ögat igenmurat av torkat var men efter att ha baddat ögat så blev det bättre. Visst ögat är fortfarande svullet och lite röd men det går över av sig självt. Ser bara lite roligt ut med ett öga som är normalt och det andra är nästan hälften i storlek.
 
Fick avboka kurator tiden idag för jag har absolut ingen lust att åka hela vägen till Danderyds sjukhus när jag ser ut som jag gör.
 
 
Ringde vårdguiden igårkväll för att kolla vad jag skulle göra med ögat. Vart vidarekopplade två gånger. Kvinnan på giftcentralen tyckte att jag skulle åka in till akuten. Det var inget jag hade lust med alls för då hade jag fått sitta i ett väntrum en hel natt för att sedan få reda på att det bara är att vänta ut de. I morse ringde jag [...]
Visa fler inlägg