Igår var det tid hos kuratorn igen. Nu är det förmodligen inte så långt kvar med själva ångestbehandlingen. Vi går rätt intensivt framåt för att det ska ge något. Sjukt jobbigt att utsättas för saker som verkligen är ångestframkallande och väcker en del minnen. 
Nästa vecka blir nog värsta gången. Kommer att väcka många minnen och en del ångest men det är inget jag tänker grubbla på fram tills dess. 
 
Idag blir det en sväng till sumpan för att uträtta lite ärenden. Snickaren var här igår igen och berättade att sotaren som var här igår morse hittade anledningen till att det stinker matos inne i vår klädkammare är för att det är något fel hos grannarna ovanför oss. Snickaren verkar ha åtgärdat felet för sedan igår på dagen har det inte luktat nånting. Han skulle komma tillbaka idag och sätta igen gipsskivorna. Wohooo sen kommer vi kunna ha saker där inne utan att behöva oroa sig för att de ska lukt av matoset.
Igår var det tid hos kuratorn igen. Nu är det förmodligen inte så långt kvar med själva ångestbehandlingen. Vi går rätt intensivt framåt för att det ska ge något. Sjukt jobbigt att utsättas för saker som verkligen är ångestframkallande och väcker en del minnen. Nästa vecka blir nog värsta gången. Kommer att väcka många minnen och en del ångest men [...]
Igår kväll läste jag en artikel som tyvärr handlade om ett par som förlorat sitt barn, när de skulle se sitt barn för sista gången innan begravningen så var inte barnet i kistan och hittades ingenstans. 
I början visste jag inte vad artikeln handlade om och när jag väl hade börjat läsa gick det inte att sluta. 
Det sa bara pang så kom panikångestattacken. Älsklingen försökte lugna mig och trösta men det tog en stund innan det avtog. 
Sedan dess kan jag inte släppa en del tankar, tänk om alla sakerna vi lämnade till Léon inte är hos honom? Tänk om han inte ens är kistan? Får en panikkänsla i kroppen bara av att snudda vid tankarna. Det enda sättet för mig att få reda på om allt stämmer är att prata med kuratorn som jag ska till om en stund. 
 
Känner mig väldigt on the edge med känslorna idag så hoppas att det inte blir allt för tugt hos kuratorn. Ska göra mig i ordning de sista sen iväg med bussen. 
Igår kväll läste jag en artikel som tyvärr handlade om ett par som förlorat sitt barn, när de skulle se sitt barn för sista gången innan begravningen så var inte barnet i kistan och hittades ingenstans. I början visste jag inte vad artikeln handlade om och när jag väl hade börjat läsa gick det inte att sluta. Det sa bara pang så kom [...]

Loppisfynd

Publicerat i: » Vardagsliv
Vi hann cykla 100 meter sen small det till i älsklingens framdäck. Det var bara att vända hem igen och försöka laga de. Efter han lagat däcket så såg vi att just själva däcket hade hål i sig med så då var det ingen idé att cykla även om slangen var hel.
Tur nog så har vi haft ett underbart väder idag så vi promenera till loppisen.
Det var en del människor där men det var inte all så bra som det var för förra gången vi var där. Vi gick runt i stora hallen 3 gånger utan att hitta nåt occh 2 gånger i lilla hallen. Det vart i alla fall ett fynd där, vi köpte två mindre kopparkastruller och en koppar stekpanna för en rimlig peng.
 
Var kul att träffa svägerskan och svärfar med där. Skönt att komma iväg och inte bara sitta inne en sån fin dag.
 
Imorgon blir det kuratorn igen. Antar att det kommer bli jobbigt som sist men så får det bli då.
Vi hann cykla 100 meter sen small det till i älsklingens framdäck. Det var bara att vända hem igen och försöka laga de. Efter han lagat däcket så såg vi att just själva däcket hade hål i sig med så då var det ingen idé att cykla även om slangen var hel. Tur nog så har vi haft ett underbart väder idag så vi promenera till loppisen. Det var en del [...]
Visa fler inlägg