Sovmorgon...

Publicerat i: » Vardagsliv
Eller inte. Vi gick och la oss tidigt igår, båda var skit trötta och Jimmy kände sig dessutom lite halvdålig så de var ingen idé att vara uppe länge bara för att det var fredag. 
 
Hade tänkt att vi skulle sova ut idag för en gångs skull men nej så vart det definitivt inte. Vaknade 04:24 av att det lät som att ena katten klöste på soffan. Sprang upp för att säga till, men det visade sig att hon höll på med nåt i hallen. Sen var det kört. Det gick verkligen inte att somna om hur mycket jag än ville. Sve aden lilla muppen höll å att krafsa på garderoberna, hoppa på mig i sängen osv osv. Ingen snäll katt när hon blir rastlös med andra ord. 
 
Nog om det. Idag hade vi planerat att ta oss till älskipälski den lille, tråkigt väder bara. Kan man cykla i snöblask med "sommardäck"? Vi får prata lite mer om hur vi ska göra. 
 
Eller inte. Vi gick och la oss tidigt igår, båda var skit trötta och Jimmy kände sig dessutom lite halvdålig så de var ingen idé att vara uppe länge bara för att det var fredag. Hade tänkt att vi skulle sova ut idag för en gångs skull men nej så vart det definitivt inte. Vaknade 04:24 av att det lät som att ena katten klöste på soffan. Sprang upp [...]
Det gick bra att lämna in nycklarna för den gamla lägenheten, det var inge problem alls. Nu har vi officiellt flyttat till 100%, känns skönt.
 
Efter nyckelinlämning så cyklade jag vidare mot Natasha. Det var så himla trevligt att träffa Natasha, Andreas, Saga igen och jag fick mysa massor med underbart söta Colin. Tack miljoner gånger om för ett par toppen timmar till natasha och Andreas. 
Känner mig som människa igen (inte för att jag kännt mig som något annat innnan men ni fattar nog hur jag menar). Behövde bebismys och vara social med andra. 
 
Vi tog en sväng till Léon också. Natasha köpte ett superfint blått gravljus och ett rött hjärta på pinne som står vi korset. Vart riktigt fint!
Saga passade på att leka lite med Léons lilla lastbil också när vi var där, så söt, hon gjorde lastbilsspår i form att hjärtan.
 
Det var så skönt att prata om allt mellan himmel och jord, tusen tack igen ♥♥♥
Det gick bra att lämna in nycklarna för den gamla lägenheten, det var inge problem alls. Nu har vi officiellt flyttat till 100%, känns skönt. Efter nyckelinlämning så cyklade jag vidare mot Natasha. Det var så himla trevligt att träffa Natasha, Andreas, Saga igen och jag fick mysa massor med underbart söta Colin. Tack miljoner gånger om för ett [...]
Om en stund ska jag bege mig till vår hyresvärd för att lämna in nycklarna för den gamla lägenheten. Vi var upp till den gamla lägenheten igår kväll bara för att ta en absolut sista titt att allting ser bra ut. Det kändes en aning konstigt att stå i den tomma lägenheten och kolla ut genom fönstrena en sista gång. 
 
Efter jag lämnat in nycklarna så går cykelturen vidare mot solna kyrka hållet. Ska hälsa på Natasha med familj och sen går vi en sväng till Léon. Ska bli så kul att se dom igen och få träffa deras söta tillskott Colin. 
Om en stund ska jag bege mig till vår hyresvärd för att lämna in nycklarna för den gamla lägenheten. Vi var upp till den gamla lägenheten igår kväll bara för att ta en absolut sista titt att allting ser bra ut. Det kändes en aning konstigt att stå i den tomma lägenheten och kolla ut genom fönstrena en sista gång. Efter jag lämnat in nycklarna så [...]
Visa fler inlägg