Jullängtan

Publicerat i: » Vardagsliv
Den här julen SKA verkligen bli mysig och lugn. De senaste åren har inte varit särskilt lugna.. eller jo förr-förra julen var lugn, det var då vi väntade Léon men annars har dom varit rätt livliga. 
Det var verkligen länge sedan jag längtade så här mycket till julen faktiskt. Nu har vi bebis här fysiskt också (som visserligen inte kommer minnas den här julen men ändå) så det gör att jag längtar ännu mer. En härlig julstämning med massa mat, godis, kalle anka och så granen såklart, en riktig familjelugn jul.
 
Vill börja julbaka också, massor av olika saker, vet dock inte vad för något men massor av olika vill jag göra i alla fall. Syster yster och jag ska göra det tillsammans har vi sagt. 
Förresten, när är det man köper gran? har aldrig koll på de...
Den här julen SKA verkligen bli mysig och lugn. De senaste åren har inte varit särskilt lugna.. eller jo förr-förra julen var lugn, det var då vi väntade Léon men annars har dom varit rätt livliga. Det var verkligen länge sedan jag längtade så här mycket till julen faktiskt. Nu har vi bebis här fysiskt också (som visserligen inte kommer minnas den [...]
Visa fler inlägg