De var länge sedan den visades på tv men äntligen visar de den igen; The pursuit of happyness. Det finns nog ingen film som motiverar och sparrar mig som den filmen gör.
 
Vad har hänt sedan sist då? Jag har varit på arbetsförmedlingen nästan 1 gång i veckan fram tills för 2 veckor sedan när jag blev sjuk. Har träffat en arbetspsykolog ett par gånger och min handläggare på ams. Jag sökte in till en serviceutildning (genom ams) för ett tag sen och har nu fått klartecken att jag kommit in och startar den 24/7, wohoo! 
 
Kursen är ungefär 12 veckor lång och jag kommer att välja inrikting mot "tjänster inom besöksnäringen". Ska bli riktigt kul och otroligt skönt att få något vettigt att göra om dagarna och samtidigt få en bra utbildning. Jag SKA ha ett jobb när utbildningen är klar. Vet dock inte än om utbildningen fixar praktkplats åt en eller om man ska ordna det själv. Hur som helst så är jag väldigt ivrig att kursen ska börja.
 
Som jag skrev längre upp så vart jag sjuk för 2-3 veckor sedan. Det började som en vanlig förkylning och gick efter 1 vecka äver till att vänstra trumhinna sprack. Så nu 2 veckor senare så är hörseln inte helt återställd, tinnitusljuden har försvunnit tack o lov men röster och ljud generellt låter fortfarande konstigt. Läste på vårdguidens sida att det kan ta upp till 2 månader innan hörseln och trumhinnan har läkt ordentligt.
 
Rökningen går som tidigare, har varit rökfri i 4 månader nu och tänker fortsätta med det.
Nu blir det tillbaka till filmen.
De var länge sedan den visades på tv men äntligen visar de den igen; The pursuit of happyness. Det finns nog ingen film som motiverar och sparrar mig som den filmen gör. Vad har hänt sedan sist då? Jag har varit på arbetsförmedlingen nästan 1 gång i veckan fram tills för 2 veckor sedan när jag blev sjuk. Har träffat en arbetspsykolog ett par [...]
Visa fler inlägg