Sen sist har det inte hänt särskilt mycket. Lilleman har varit rätt kinkig de senaste två dagarna och han har haft en förhöjd temp. Han brukar ligga mellan 36,9-37,1. Igår kväll var de uppe i 37,7 sen gick den ner till 37,1 Idag var den uppe i 37,5 och gick sedan ner till det normala igen. Det har i alla fall gjort att han varit rätt kinkig. Nu ligger han och sover för natten.
 
Vi var även till Léon förra helgen, vi köpte en röd ros och en ny lykta till honom. Den förra hadebörjat rosta och såg inte så fin ut längre så då var det dags för en ny. Vi köpte även en vit lilja som var från pojkarnas mormor och morfar.
 
Kära syster var förbi i måndags här för en lunchdate med mig och Brodde. Även om det knappt är 1 timme vi ses så är det underbart att ses. Så kul att kunna prata om allt och så får hon mysa lite med Brodhir också.
 
Sen har det inte hänt särskilt mycket under veckan.
 
Imorgon kommer min storebror och hans dotter hit och sover här i helgen. sen på söndag åker vi upp till mamma och styvpappa över dagen. Ser tyvärr varken min bror eller brosdotter särskilt ofta så det ska bli kul att få umgås lite.