I lördags vaar vi hem till min svägerska och firade påsk, det var trevligt. Minsta kusinen Julius som är 2½ älskar bebisar och ville klappa på Brodde och hålla hans hand, så söt!
 
Lite tråkigt blev det mot slutet för Brodhir var super trött och hans nya grej är att försöka vara vaken fast ögonen går i kors av trötthet så han skrek en del.
När vi satte honom i babyskyddet och skulle gå ut genom ytterdörren då slockna han...
 
På söndagen åkte vi till älskipälski. Brodhir var vaken för en gångs skull i vagnen när vi åkte till Léon så han satt upp i liggdelen och kollade runt för fullt, det var tydligen spännande. Äntligen har det blivit så varmt att vi kunde göra om allt hos honom.  Var inte alls nöjd med hur det såg ut innan. Det är de tråkiga med vintern, finns i stort sett inga fina blommor som håller sig fina fram till våren.
Vi var även förbi min morbror Janne och vår vän Peters gravar och la en var sin röd ros hos dem med.
 
I måndags så kom min mamma, styvpappa, gammel moster och styvbrorsa hit. De hade med sig en skänk och en byrå till oss. Byrån är träfärgad och ska målas om till vit (den ska stå inne i grabbarnas rum), skänken har varit lite teak färgad men mamma har målat om den till svart så den ska vi ta bort färgen på sen får vi se om vi ska ha den bara i teak eller om vi ska måla den vit istället.
Vi passade även på att fira min styvpappa i förskott för han fyller år imorgon. Jimmy hade gjort västerbottenpaj (super god!) och jag en gräddtårta. 
 
Mamma och Magnus hade köpt en hoppgunga och en sån där gåstol till Brodde. Hoppgungan har han inte fattat riktigt och når inte helt ner till golvet med fötterna så den får vi avvakta med lite. Gåstolen tycker han är jätte rolig, han sitter där i och bankar på sakerna och pratar för fullt haha.
 
Lite bilder från dagarna som varit:
 
Här om morgonen när jag vaknade så låg Brodhir så här, vette tusan hur han lyckades med de.
 
 
Brodhir var lite kalasfin när vi skulle hem till hans faster på påsken
 
 
Brodde i vagnen på väg till storebror Léon i söndags
 
 Så här fint blev det hos vår fina Léon