Föräldragruppsmötet igår gick bra, trodde iofs inget annat. Var bara lite nervös innan. Det var fyra kvinnor där och en av dem hade med sig sin sambo. Vår bvc-sköterska berättade om olika infektioner så som förkylningar och magsjuka bland annat, det var bra information som kan vara bra att veta. 
 
Tjejerna i gruppen var väl trevliga, känns bara som att jag kanske inte har så mycket gemensamt med dem... Visst det är lätt att döma efter att bara ha träffat dom en gång men intuitionen brukar ofta stämma. Nästa tid är den 10 februari så tänkte i alla fall gå dit för informationen. 
 
Just de, var förbi Åhlens i sumpan efter föräldragruppen för att köpa mini bomberjackan till Brodde men såklart hade dom inte den i rätt storlek. Ena kvinnan som jobbar där var så snäll och ringde till Åhlens i Vällingby och de hade kvar jackan i rätt storlek så dem skulle lägga undan en åt mig.
Ringde sedan till älskade syster och frågade om hon kunde hämta ut den åt mig eftersom att hon inte bor så långt där ifrån, snäll som hon är så ska hon göra det idag. Så till våren har Brodhir en suuuper fin liten bomber jacka att ha på sig.
 
Idag då, jag och Brodhir ska träffa älskade Carina, får se vad vi hittar på, kanske tar en promenad och fika efter det. Det verkar blåsa en del ute så det kanske är nån idé att gåpå promenad runt råstasjön då men vi får se.