De senaste dagarna har jag hållt mig sysselsatt som alltid. Har kört på med mina morgonpromenader. Har dock "fuskat" lite me ätandet (lite mörk choklad igår och popcorn, liten cola och en påse M kulor), eller egentligen inte för jag har hållt mig till de kalorier jag får äta per dag tack vare att jag varit ute och gått.
 
I tisdags tog vi dock en lite annan morgonpromenad, vi gick istället till min älskade systers jobb och hängde där hela dagen. Riktigt trevligt var det och Brodhir verkligen älskar sin moster så det blev flera flugor i en smäll.
 
 
 
Just de, Jimmy åkte till Ikea i tisdags efter jobbet med sin pappa för att köpa lite grejer till hemmet. Vi behövde nya kastruller, sängkläder, vardagsrumsbord och lite annat smått. Det blev så fint här i vardagsrummet med nytt bord och en matta under. 
 
Igår blev en städdag här hemma, det behövdes verkligen. Nu är det bara lite skit som måste slängas i grovsoporna. Snart är vi klara i sovrummet (äntligen) Det ska målas vitt där inne, sättas upp lite hyllor, oh upp med gardiner, det kommer bli så fint när det är klart.
 
Idag tog vi en powerwalk till Léon, var riktigt skönt och det såg tack o lov fortfarande fint ut hos vår lilla kille. Efter vi var klara där gick vi hem till Natashas mamma där vi tog en fika (Natashamed familj är här uppe i sthlm och hälsar på). Tyvärr vart det inteen längre stund men nästa gång då måste vi ses längre. Jag fick ett par super fina örhängen av finaste Natasha som innehåller bild på Léon. Vi fick även 3,1 kg björnbär av Natashas mamma Marina, jag som älskar björnbär blev så glad, et ska bli så gott i mina morgon smoothies.
 
 
Nu på eftermiddagen kom kära syster och svåger hit för att ta hand om Brodhir medan jag och Jimmy gick på bio för att se Husdjurens hemliga liv. Filmen var riktigt bra och tiden flög iväg tyvärr.