2 April 2016

Publicerat i: » Vardagsliv
I förmiddags tog vi en promenad hem till Natashas mamma där Natasha och Colin var och hälsade på. Var så himla kul att ses, synd bara att det inte vart så länge. Tycker verkligen om att träffas när dem är här uppe och hälsar på, önskar så att dem kunde bo här uppe istället för nere i skåne.
Colin bara växer och växer för varje gång, det är så kul att se (och höra) när han har världens konversation och man förstår inte ett ord haha, så himla söt!
 
Vi tog en sväng upp till Léon också, vi såg på en gång att något var annorlunda... nå djur (förmodligen kanin/hare) har varit där och mumsat på ALLA blommor så det var inte fint... Murgrönorna var inte fina heller. Vi ger det en vecka till och har det inte blivit någon skillnad på dem så får vi helt enkelt köpa allt nytt, vilket suger när vi precis har köpt nya blommor (förrutom murgrönorna).
 
Byrån är i stort sett färdigmålad, vi glömde måla på vissa ställen igår så älskling fixade det nu ikväll. Denblir fin inne i barnrummet. Får kanske vänta med att lägga kläder i den tills lukten från färgen försvunnit lite. 
 
Finaste Natasha & Colin när vi var hos Léon
 
Léons plats, man ser hur kaninerna har ätit på alla blommor. Den fina blåa lyktan fick Léon av Natasha.