Igår blev det en riktig myskväll. Vi köpte hem en falska vin, lite ostar, korv, baguette och choklad. Kändes väldigt lyxigt. Vi förköpte även biobiljetter till The Hobbit 3 som har premiär den 10/12. Vi har inte varit på bio på jag vet inte hur lång tid så det ska bli riktigt roligt. Snart kommer vi ha utsikt mot filmstaden Råsundas huvudentré som är jättefin. 
 
Idag cyklade vi iväg till bromma blocks för lite "shopping", jag fick en ny vinterjacka som är skönt och satt riktigt bra. Köpte även hem lite "måsten köp", tvål, deo, rakhyvlar osv. Var även in till xxl och köpte träningsband som man sätter uppe vid dörren och kör övningar med. Älskling köpte även ett par raggisar. 
 
Vi gick omkring i lugn och ro där inne och kom till en butik som hade mycket fina saker. Ett jättegulligt litet gosedjur lejon och tallrik o glas med lejon på. Samtidigt som vi ser de sakerna så hade butiken på en lugn skön låt, det gjorde ju självklart att vi båda böev ledsna och sentimentala. Det går inte att undvika, vissa saker gör att vi blir påminnda om det som hänt och att vi inte har vår son här hos oss. 
 
Vi hade ingen tanke på att julpynta här hemma alls eftersom att vi flyttar bara ett par dagar efter jul och vi har ändå inte Léon här hos oss. Men så kom tanken idag att jo vi pyntar lite grann i alla fall, lilla gubben kanske vill ha lite julstämning hemma fast han inte är här fysiskt. Så för Léons skull satte vi upp julstjärnorna, lilla julbocken, dörrkransen och virvateller.