Vi har en sån snäll bebis, han sover på nätterna och jag brukar bara behöva gå upp 1-2 gånger per natt för att ge honom mat. På dagarna brukar han vara glad och pratar en hel del. 
 
Han utvecklas mer och mer. Brodhir älskar verkligen att stå upp när man håller i honom, och blir sur när man sätter honom ner. Han har blivit riktigt stabil i nacken och övar för fullt med att låta honom ligga på mage för att träna nacken. Hans personlighet kommer fram mer och mer. Brodhir är en bebis med mycket vilja och inget tålamod. Han är även väldigt glad och gillar att prata. 
De senaste tå veckorna har han kämpat med att försöka suga på tummen men inte lyckats, den där rackarns tummen vill inte in i munnen. Idag lyckades han äntligen efter att ha kämpat så länge, och jäklar vad han smackade, så otroligt söt!
 
På onsdag blir han 3 månader, helt sjukt att tiden gått så fort. På fredag ska han få sin första vaccination stackaren, men tror att han kommer klara det bra. Ska bli intressant att se hur lång han är nu och hur mycket han väger.