Idag är Brodhir 1 vecka. Hur har en vecka kunnat springa iväg så fort? Han är en pigg bebis som äter, bajsar och sover väldigt mycket. Idag har han "varit med" mer och verkar liksom checka in allt runt omkring, lite så där observant.
Han är helt perfekt och så himla lik sin pappa. Det är så mysigt när vi ligger i sängen och så sover mina killar, dom har en förmåga till att ligga likadant och då blir dom ännu mer lika varandra.
 
På torsdag ska vi till bvc för första gången så vår barnsköterska (som även var här igår och gjorde hembesök) kan kolla på Brodhir och se att han ökat mer i vikt osv. 
Igår hade han ökat 112 gram på bara 3 dagar vilket är jättebra, fortsätter han så här så är han uppe i sin födelsevikt snart igen.
 
Papprena från skatteverket har kommit så imorgon ska vi skicka iväg dom igen påskrivna och allt. Faderskapspapprena och de är också helt klart så skatteverket borde ha fått in alla uppgifter från familjerätten nu. Känns så skönt att allt är klart. 
 
Igår vart det premiärtur med vagnen ute. Brodhir verkade tycka det var skönt medan jag mest var nojig att han skulle bli sjuk pga andra människors baciller när vi var in till affären. Oroar mig alldeles på tok för mycket att något ska hända honom, men det är kanske inte så konstigt.