Idag går vi in i vecka 26 (25+0). Enligt appen så är det 104 dagar kvar men för oss blir det förhoppningsvis igångsättning 14 dagar tidigare. I morse hade vi tid för ett notch-ultraljud på Danderyds sjukhus. Hon kollade så att flödet i navelsträngen var bra och så kollade hon flödet i kärlen i livmodern och allting såg bra ut. Lillebrors huvud, hjärta, mage och ben såg bra ut, inget fel där heller. Vart lite rädd när hon lyssnade på flödet i kärlen för det lät inte allss likadant på höger sida som på vänster men det skulle vara så tydligen.
 
Lillebror i magen är helvild, han gjorde kullerbytta, sparkade rätt mot ultraljudsgrejen så det bara spraka till och så lekte han med navelsträngen när hon försökte lyssna på flödet så hon fick göra om haha. 
Som vid tidigare ultraljud så gjorde han pussmun igen, sååå söööt! Vi fick en jättebra bild på hans ena fot, han har likadana fötter som sin pappa, det syntes. 
hon uppskattade att han väger ungefär 774 gram och han ligger precis i mitten av kurvan som man ska. 
 
När vi var klara där åkte vi in till stan för att kolla i gamla tidningar på kungliga biblioteket. Efter mycket letande hitta vi några nöjesannonser med min gammalmorfars namn i. Han var illusionist (trollkarl) på 40-talet. Var kul att se hans namn i tidningarna även om det bara var ett litet urklipp med hans namn och vart han uppträdde på för ställe. 
 
Nu har vi nyligen ätit tacos till middag och är helt färdig i kropp och huvud efter idag.
 
Profilbild och ena foten från dagens ultraljud