Lördagsmys

Publicerat i: » Vardagsliv
Vilken härlig dag vi haft idag. Det började med att en äldre farbror (som tydligen var 80 år) som började prata med oss på bussen mot Léon. Vi fick veta en hel om hans liv. Han var så trevlig och det som gjorde mig så glad var hans respektfulla sätt mot oss och desutom så märktes det på hans prat om sina barnbarn att dom är i stort sett hans liv. 
 
Det såg likadant ut hos Léon som alltid vilket är skönt. Jo en liten skillnad var det, ett rådjur har varit där och käkat lite på ena murgrönam och lämnat bajsspår efter sig bredvid... 
När vi hade varit där åkte vi till ica maxi och handlade hem lite smått, bland annat en julskinka som Jimmy ska ha själv haha, han såg rätt nöjd ut när han för en stund sedan åt två knäckebröd mackor med julskinka och senap på.
 
Vid 1 tiden kom finaste Natasha och Colin hit för att hälsa på. Åh vad jag har saknat dom! Colin med sina fina ögon och underbara smile. Haha, han var så söt när vi satte på musik och han började dansa.
 
Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt och myst framför tv'n och Harry Potter, har en lugn känsla i kroppen och känner mig väldigt nöjd med hur denna dag har varit.
#1 - - Linnea :

Vad härligt att läsa att din dag har varit bra!😍