I tisdags var vi äntligen iväg till lilla pussgurkan. Hade inte varit där sedan i fredags. Vi har ju tagit bort två av penséerna för att dom ville inte återhämta sig efter allt regnande. En utav blommorna (en gul) hade Léons farfar planterat så det var inte lätt att ta bort den. Vi ville iaf fixa två nya blommor så i tisdags köpte vi en lila Salvia som står till höger om korset och en gul stjärnöga som står till vänster om korset bredvid vita lyktan.
När vi var på Lundqvist blommor så såg vi att dom hade fått in lite nya dekorationer så vi köpte ett rött hjärta som har texten "I miss you". Det blev jäääättefint med dom nya blommorna och hjärtat.
 
Vi har gjort om lite hemma också. behövdes någonting annorlunda här hemma. Vi köpte ett väggfäste till tv´n så nu sitter den på väggen som den tidigare stod mot. Tv-bänken skulle han skruva isär men det gick väl inte så bra så Jimmy fick ta ut lite aggressioner på den haha. Vi ställde Léons koffert under tv´n så nu har vi lite mera space i rummet. 
Oh får ju inte glömma. vi hade en stor ram på väggen ovanför sängen med alla bilder på Léon. Den tog vi bort och gjorde en egen lösning. Vi köpte öglekrokar, hampasnöre och miniklädnypor och satte upp ovanför väggen istället. några av miniklädnyporna är såååå himla fina, det är små änglar på dom. Vilken tur att vi såg dom panduro för det gjorde verkligen att det blev ännu finare.